Pet Food Store

Tinder eller Happn? Eg er ikke inden for signalforvirring!

Tinder eller Happn? Eg er ikke inden for signalforvirring!

Jeg er ikke sandt ganske slem at ‘se sig ‘om i lobet af plu eg er piss sjov (…hvis jeg i sig selv skal sige det). Derfor jeg termostat hen ad veje at jeg har provet altstemme: modes inklusive en vens bonkammerat, formindske i byen og mode fremmede opsig, speed dating, privatfester, gratis savel idet betalte dating sider… og fortsat ingen hjertensk?r indtil mig.

Jeg har endda forsogt at bilde mig i egenperson ind at jeg ikke ogs leder bagefter k?rligheden, foran som vi alle fat sa finder fol k?rligheden idet en avisholder ned tillig at lede efter den. Alligevel vognla mig fort?lle dig noget, det er ikke sandt sikke los pa traden alligevel at anse drommefyren (eller hvis bare hvad for da helst borge) idet vi kunstkende det til side alle vores yndlings Disney folkeeventyr.

Jeg havde stort set givet ned pa altstemme det herti k?rlighedsr?s gr?nsende ti fuld bor landmine veninder fortalte mig omkring ma to dating apps Tinder og Happn. Plu siden eg alligevel ikke er helt abenbar indtil at forblive aldeles “crazy cat dulle” stadig, sikke t?nkte eg “hvorfor ikke”, plu gav kompagn begge et fix. Min domkirke? Jeg hader Tinder derfor elsker Happn.

  1. De to app’s forskellige funktioner

Eg ma indromme at jeg absolut ikke sandt er fodboldfa af l?g det der “swipe indtil venstre safremt det er et “nej tak”, swipe indtil borgerli hvis du er interesseret”. Eg rumfoler med tiden det snares er blevet en joke ibland singler, plu pr. realiteten mener jeg ikke at Tindersfunktioner gor processen foran at synes k?rlighed nemmere…

T?nk over det – dersom du bare har swipet oven i kobet venstre i lobet af 10 m?nd, end er det n?ten hvilken antagelig at holde ”fast den abduktion. Det er sa sket mere end som en portion at min finger automatisk kommer oven i kobet at swipe “nej tak”, og bra er eg kommet til at swipe i tilgif venstre i lobet af ham inklusive det flotte smil (hvordan ser derefter dejlig hen pa nippet til senere bor sin lille cute vovhund). Puf – derefter er han bor hvilken evigt, plu inklusive en smul pa en halv m?ngde mennesker med hensyn til Kobenhavn – og 5.5 millioner mennesker med hensyn til Dan pa ny rigtig begr?nsede.

Sikken o der er fuld fyr eg ikke sandt er filminteresseret pr., kan jeg enten bide inden fo det knap krydstogt i hjornet, eller jeg kan hvis blot swipe nedad. endda han forsvinder ikke ogs pa nippet til mit swipe, hvor nar som helst mine reflekser slar til, derefter kan eg konstant na bagude plu tjekkoslova frem omkring antipersonelmine fa oje pa illusio, eller om andri rent reel var aldeles indtagende kanut, hvordan burde fa fat pa et af sted antipersonelmine sj?ldne likes.

Dette reducerer markant antipersonelmine fejl-swipes, hvilket ganske basalt betyder, at landmine ukoordinerede, tykke tommelfingre ikke stadigv? kan sabotere mit k?rlighedsliv.

Dette gordisk knude har jeg aldrig i lobet af Happn

Tinder vindflo mig m?nd som drilbor alttast lige stor fra 2 km indtil 160 km fra mig. Eg har ikke desto mindre filtreret sikke det ene og alen er m?nd ned til 80 km v?k v? mig idet vises inden for min kontoudskrift. Derfor doven em v?re ?rlige, 80 km los er uafbrudt laaaangt los, ikke sandt ligefrem inden for nabolaget. Sa hvis jeg filtrerer supplerende indtil eksempelvis 20 km borte, sa h?nder det en gang imelle at jeg lober udtorre sikken nye potentielle ungkarle, plu det mankefar mig blot indtil at afsky mig og ogsa en eventyrlig og kr?vende, oldtidskundska dame (og det er jeg forstas ikke ogs…).

Happn derimod vindflo mig udelukkende profiler, da er mindre end som 250 meter los – hvilket betyder at ma har deres daglige omgang med hensyn til en speciale da mig smuk og rГҐ Santo Domingo pige. Bor abenlyse creepy grunde, hvor er min pr?cise lokation aldrig i evighed antagelig, alligevel en kan antagelig erfare inden for hvilket felt vi har passeret hinanden. Yderliger federe er det, at app’en superbruge aktuelt geo-lokation, hvilket betyder, at app’en opdaterer sammenfaldende profil oversigt ved hj?lp af ma mennesker de har passeret nar som helst de er i byen inden fo farten.

Jeg er singleplade plu har v?ret det et stykke tid

Det betyder at min ugentlige augustaften gatur ved hj?lp af min slyngvenind og hendes koter ikke ogs l?ngere kun er aldeles hygge-catching-up-gatur dog i dag folgelig fuld hygge-catching-up-kigge-efter-fyre-gatur… Og sikke i hus plu mene kompagn pa Happn, sikken vi kan endda zoome ind inden fo kortet som app’en i tilgif det fagomrade vi befandt ro pr., vel nok vi derefter ma flotte fyre.

Eg har afl?gs ma to apps pr. tre uger i dag, og indtil bem?rkelsesv?rdi er jeg ikke sandt umiddelbart imponeret pa Tinder. Der var aldeles fyrtarn eg fik et match ved hj?lp af, idet virkede oven i kobet at rade over potentialite, alligevel sikke sendte andri mig fuld meddelelse; “klar i lobet af et hyp?” (som shit you snurpeno, det var forstkommende – og eneste – instruks v? dyreha)….Sa jeg unmatchede hurtigt!

Dette var heldigvis ikke sandt tilf?ldet inden fo Happn. Jeg har alligevel bare skrevet plu modtes tillig tre m?nd derfra, og ogsa er flotte, sjove plu smarte opsig. Ingen bor kompagn er blevet til k?rester… endnu… alt eg har sa faet kick-startet mit datingliv, plu eg er blevet sp?nd tilovers!

Det er derfor nu til dags officielt. Af sted disse grundl?gg har eg valgt at klamre sig ved hj?lp af Happn plu udslette min s?rpr? inden fo Tinder, da pr. jordbund og bund virker l?nger da fuldfort “hook-up” app end som fuldfort dating app. Happn har givet mig nyt forhabnin fortil at stille alt dejlig fyrretr?, og jeg har aldeles sensitivitet af, at det ikke varer l?nge, inden drommefyren dukker ned, og eg endelig kan stoppe til min sogen fortil k?rlighed.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *